På gång i Huddinge AIS – rapport från styrelsen

På gång i Huddinge AIS – rapport från styrelsen

Trevlig friidrottssommar

Styrelsen vill inför stundande semestrar och sommarlov och soliga dagar tillönska alla HAIS.are en riktigt skön och fin sommar samt passa på och tacka för alla insatser under det första halvåret 2024. Tillsammans är vi Huddinge AIS!

Huddingespelen den 7-9 juni en framgångssaga

Huddingespelen blev en riktig kanontävling med 700 aktiva och 1.700 starter! Det är vår största tävling som lockar deltagare från många olika klubbar. Det fina arrangemanget har gjorts möjligt tack vare ett gediget arbete av tävlingskommittén under ledning av Pelle Öhrland som till sin hjälp haft mängder av funktionärer.

Ett stort tack för mycket bra genomfört arrangemang.

Friidrottsskolan

På måndag startar våra friidrottsskolor på Källbrink, Visättra IP och i Vårby. Dom brukar vara mycket uppskattade. Chansen finns fortfarande att anmäla ditt barn till någon av de fyra kommande veckor när vi erbjuder detta. Så in och anmäl ditt barn till sommarens roligaste aktivitet!

För styrelsen
Peter Dacke
Ordförande, Huddinge AIS