Gunnar Olausson 75 år

Gunnar Olausson 75 år

Idag den 26/6 är det dags för Gunnar att bli 75 år. Han kom med i HAIS redan 1961. Först i början var det förstås som aktiv ungdom och han har till och med sprungit bl.a Stockholm Marathon, där han 1983 fick fina tiden 3,07.

Gunnar hade tidigt intresse för statistik och håller sedan dess i HAIS otroligt innehållsrika statistik, Om du till äventyrs ej kollat så uppmanar vi dig att titta på hemsidan under tränare & aktiva osv.

Gunnar har gått de flesta förbundsutbildningar som finns och är även förbunds-domare/eltidtagare och förbundsstarter mm. Har bland annat skjutit två Finnkamper i Helsingfors (Första gången när våra 74-or var med i ungdomskampen 1992 samt  2002),och även på VM i Göteborg. Förutom att han hjälper till i HAIS så blir han med sin kunskap och erfarenhet väldigt ofta också anlitad av andra föreningar.

Det var faktiskt bara ett axplock vad Gunnar gör för friidrotten.

Gunnar kanske den mest ”osynlige funktionären” vi har på våra tävlingar då han blir placerade på hyllan i Storängshallen eller i Tornet på Källbrink, MEN därifrån gör han en av de viktigaste insatserna på våra tävlingar både små och stora (tidtagning-målfoto-resultat) Det är vi dig väldigt tacksamma för!

Självfallet har han även suttit i en mängd olika styrelser och är hedersmedlem nr 11 i HAIS

                                           STORT GRATTIS och                                                                                                       STORT TACK FÖR ALLT DU GJORT OCH GÖR FÖR FRIIDROTTEN

/Huddinge AIS