På gång i Huddinge AIS – rapport från styrelsen!

Nya styrelsemedlemmar i HAIS styrelse

Efter förra veckans årsmöte har Louise Lilius, Linda Sandberg, Anna-Karin Wikström samt Eva-Lena Hellbratt valts in i styrelsen.
Vi hälsar dem välkomna! Närmare presentation av hela styrelsen kommer att komma på vår hemsida.

Städdag på kansliet på eftermiddagen lördag den 4 maj

På lördag den 4 maj kl. 13 till cirka kl.16 kommer vi att ha en städdag på kansliet där vi behöver din hjälp!  En separat inbjudan till detta kommer till alla oss medlemmar. Notera att detta kommer att räknas som en av de tre funktionärsuppdrag som ska genomföra under året. Så passa på och kom och hjälp till. Och för dig som inte vet var vi håller till så är adressen Gamla Stockholmsvägen 87. Väl mött där på lördag den 4 maj kl. 13!

Rekryteringsträff på lördag den 4 maj kl 11 på Källbrinks IP

För att ge fler barn som står i vår kö och vill börja träna friidrott har vi bjudit in alla dem och deras föräldrar till en rekryteringsträff på Källbrinks IP den 4 maj kl.11:00. Även andra som är intresserade av att låta sitt barn prova på friidrott är självklart välkomna! Alla som är intresserade att börja friidrotta eller ställa upp som tränare är välkomna! Barnen kommer under träffen att få prova på friidrott på Källbrinks IP!

 

För styrelsen
Peter Dacke, Ordförande
Huddinge AIS