Nya samarbetspartners

Medlemsinformation i Huddinge AIS,

Huddinge AIS är glada över att från den 1 januari 2024 och tre år framåt ha tecknat ett avtal med Bareko Sport och Craft som nya samarbetspartners gällande profil- & tävlingskläder m.m!
Extra roligt är det att vi fått till ett samarbete med en lokal samarbetspartner i Bareko Sport som genom sin service och sin butik nära Huddinge Centrum kommer att utgöra en lättillgänglig leverantör av produkter.

Det är även spännande att nu gå över till Craft som HAIS officiella klädmärke. Craft används idag av ett stort antal ledande friidrottsklubbar och inte minst i landslagssammanhang, och vi är trygga i att använda produkter av mycket hög kvalitet.
Så vad innebär detta samarbete, vilka produkter erbjuds, hur beställer man och så vidare? Här följer en information kring dessa olika delar.

Produkter/Webshop/Butik
De produkter som erbjuds delas in i basprodukter och specialdesign och finns tillgängliga i den webshop som Bareko Sport administrerar. Se länk här: Huddinge AIS – Bareko Sport (barekohuddinge.se)
De allra flesta produkterna finns även tillgängliga i Barekos butik i Huddinge Centrum där du kan prova och beställa på plats. Butikens öppettider hittar du här: Bareko Sport (barekohuddinge.se)

Produkter i specialdesign utgör HAIS officiella tävlingsdräkter!

Beställning och leverans
Du kan lägga en beställning när du vill via webshopen där du även betalar på samma gång enligt de instruktioner som ges där.
Leveranstider är för basprodukterna 1-5 arbetsdagar från beställning till leveransklar produkt med tryckt HAIS-logga, och du kan välja mellan att hämta produkten i butik eller mot en avgift få den hemskickad till dig.

För produkter i specialdesign är leveranstiden ca.10 veckor, och kring detta kommer ett antal datum under året att utgöra deadline för beställning!
Den första beställningsperioden kommer att ske preliminärt 15-31 januari. Mer INFO inom kort om tid och plats.
Men i samband med Scandic Indoor i Storängshallen den 26-28 januari kommer Bareko och Craft finns på plats!

Med detta hälsar vi Bareko Sport och Craft välkomna som samarbetspartners, och vi ser fram emot ett gott samarbete tillsammans!

/Huddinge AIS Friidrott