Anders Rydèn 70 år

Vi gratulerar Anders Rydèn som fyller 70 år idag 9 januari!

Anders som är HAIS.are i själen. Han lägger ned väldigt mycket tid för klubben i en bred och djup roll inom HAIS där han är en av de viktiga hörnpelarna för att hålla ihop ett gemensamt och starkt HAIS, som elittränare och organisatör av b.la mängder av gemensamma träningar, utbildningar och extra tävlingar förberedande inför olika mästerskap m.m.
Genom åren har hans HAIS-aktiva tagit mängder med medaljer på olika SM både inne och ute och blivit uttagna i landslaget samt slagit mängder med rekord.
(Bild: Anders och några av hans senaste års väldigt duktiga aktiva)

/Huddinge AIS bugar, bockar och gratulerar!!

Ps: Lite fakta: (Tack Stefan Olsson Sv.Fri) 1982-1988; Tränare på FIG i Falun. 1989-1997; Träningschef och tränare i Göta samt tränare på FIG Karlstad. 1997-2021; Anställd på Förbundskansliet i Stockholm där han haft olika viktiga uppdrag som bland annat Träningschef, Utbildningsansvarig, Landslagskoordinator, RIG-ansvarig och mycket mer! Anders arbetskapacitet har varit enorm genom åren vilket många har vittnat om och haft stor glädje av! Inte minst alla Förbundskaptener med Ulf Karlsson och Thomas Engdahl i spetsen men också undertecknad som haft otroligt stor nytta och glädje i samarbetet med Anders. Jag är glad att Anders fick vara med under ”storhetstiden” som han till stor del låg bakom genom bildandet av Elitidrottsskolan där hela gänget med Kajsa, Stefan, Christian, Carro, Kallurs, Musse med flera ingick! Anders insatser för svensk friidrott kan icke nog uppskattas och värderas! Han ville sällan själv stå längst fram men som stöd och bollplank var han superviktig. Anders och jag hade också ett sällsynt gott samarbete i Göta under hans knappt tio år då klubben faktiskt var ”bäst” i Sverige!  /Stefan Olsson Sv. Friidrottsförbundet