På gång i Huddinge AIS – rapport från styrelsen

Nytt arrangemang våren 2024 – Lilla Huddingespelen

Vi planerar ett nytt arrangemang för våra yngsta friidrottare från 7 – 11 år. Om allt går i lås kommer vi att genomföra Lilla Huddingespelen den 12 maj nästa år! Det blir en tävling med mångkamp med mycket rörelseglädje i fokus i likhet med det vi arrangerar på första och sista chansen. Tävlingen kommer att hållas på Källbrinks IP.
Det betyder att Huddingespelen som går på Källbrinks IP den 7-9 juni nästa år kommer att fokusera på de lite äldre ungdomarna från 12 år och uppåt.

Nya grupper och nytt klädavtal snart klart

Rekryteringsträffen i Storängshallen den 2 december lockade många föräldrar och deras barn. Barmen fick under ledning av några av våra duktiga ungdomstränare prova på friidrott en timme. Samtidigt fick föräldrarna information om vår verksamhet och många av dem anmälde sig att ställa upp som föräldratränare. Så glädjande nog kommer vi nu att kunna starta nya grupper så att barnen som fick prova på nu kan börja med friidrott efter jullovet.

Vi kommer i dagarna att ha ett nytt klädavtal klart med Bareko-Craft i Huddinge. Jätteroligt tycker vi. Det kommer att dröja ett tag tills allt är klart men för de som behöver köpa tävlingskläder så finns ett lager på Huddinge AIS kansli. Om sådant behov finns ta kontakt med kansliet så kan du få besked om vad som finns.

God jul, gott nytt år och ett stort tack för 2023 års insatser

Vi från styrelsen vill framföra en önskan om en riktigt god jul och ett gott nytt år till alla våra medlemmar – tillsammans är vi Huddinge AIS.

Vi vill också passa på att tacka för alla era gedigna insatser under året. Ett stort tack till alla barn, ungdomar och vuxna som tränar friidrott hos oss, alla tränare, funktionärer, arrangörskommittén, samarbetspartners och alla föräldrar som genom att skjutsa era barn till och från träningarna bidrar till vår verksamhet och era barns rörelseglädje!

God jul och gott nytt år!

För styrelsen, Peter Dacke Ordförande
Huddinge AIS