Information från utanför arenorna!

KEIJO HILTUNEN i fint sällskap .

Keijo som vi många minns som en stor vän av släggkastning som fortfarande innehar klubbrekord i flera veteranklasser. Tränare för bl.a vår  klubbrekord-hållare och Finnkampsdeltagare Michael Sundberg samt Niclas Carlsson som kastade i ungdomslandslaget. Keijo bor numer på Åland och är känd för sitt arbete med fossiler, och flera stora utställningar. Han har här uppmärksammats av finska  presidentparet Sauli Niinistö med fru Dr. Jenni Haukio, så Keijo blev på självständighetsdagen 6/12  inbjuden till stor fest på slottet.

 

 

 

 

 

 

 

 

Två profiler i HAIS historia har avlidit.

Stefan Lindström, född 1956, har avlidit efter flera års sjukdom. Vi minns Stefan som en som ofta har ställt upp för HAIS på olika uppdrag. Förstås som funktionär och även diverse specialuppdrag ,  Stefan var gift med tidigare kanslichefen Anki Lindström, som många av oss känner.
Vila i frid Stefan.

Matti Mäkinen, född 1946, avled den 12/12 i hemmet. Vi finns Matti som en väldigt idrottsintresserad medlem, som alltid ställde upp både som aktiv och då helst i kastgrenarna kula och diskus, men även andra grenar. Då Matti dessutom var riktig praktiskt lagd, så blev det många olika specialuppdrag, speciellt vid byggandet av klubbhuset.
Vila i frid Matti.

Kenneth A. och Huddinge AIS