På gång i Huddinge AIS-Rapport från styrelsen

Idrottsklivet- en storsatsning i Flemingberg, Vårby och Skogås

Vi har ansökt hos svensk friidrott att starta ett projekt med målsättning att nå fler barn och ungdomar i Visättra, Vårby och Skogås. Vi har sedan några år tillbaka en verksamhet i Visättra som vi dels vill utöka där men också starta motsvarande verksamhet i Vårby och Skogås. Målsättningen är att få fler att träna friidrott även i dessa stadsdelar.

För någon vecka sen har vi fått besked om att vi erhåller de medel vi ansökt om vilket innebär att denna satsning nu kan bli verklighet. För att kunna genomföra denna verksamhet kommer vi att projektanställa en person på halvtid som kommer att få i ansvar att förverkliga detta. Jätteroligt tycker vi!

Första chansen, 18 och 19 november – en succé

Första chansen blev en succé med massor av barn där många tävlade för första gången. Vi hade många barn från vår egen klubb men också många barn från andra föreningar. Här fick barnen prova på hinderbana 400m, 60 meter, längdhopp och mycket mer. Det var en bra uppslutning av funktionärer och tävlingen genomfördes som ett mycket framgångsrikt arrangemang! Stort tack till alla er som gjorde detta till en succé! Nu ser vi fram emot Scandic Indoors som vi arrangerar den 26-28 januari nästa år.

Rekryteringsträff på lördag den2 december i Storängshallen

För att ge fler barn som står i vår kö och vill börja träna friidrott har vi bjudit in alla dem och deras föräldrar till en rekryteringsträff i Storängshallen kl 14:30 på lördag den 2 december. Alla som är intresserade av att börja friidrotta eller ställa upp som tränare är välkomna! Barnen kommer under träffen att få prova på friidrott i vår fina friidrottshall Storängshallen.

För styrelsen, Peter Dacke

Ordförande, Huddinge AIS