På gång i Huddinge AIS-Rapport från styrelsen

Städdagen vid Huddinge AIS kansli blev en succé

Den 21 oktober hade vi en städdag under ett par timmar i garaget vid kansliet samt vid garage och förråd uppe vid Källbrinks IP. Det blev en mycket framgångsrik städeftermiddag med en stor uppslutning med cirka 30 deltagare. Mer än två containrar med material fylldes till bredden.

Fönstren till kansliet tvättades, takrännorna sopades rena, ogräs rensades bort, garaget vid kansliet städades ur och iordningställdes liksom garaget och förrådet uppe på Källbrinks IP och containrarna fylldes. En gedigen och effektiv arbetsinsats av samtliga som deltog. Så här städat och ordnat har vi inte haft på år och dag!  Och alla som deltog får dessutom tillgodoräkna sig detta som en av de tre funktionärsinstaser som alla medlemmar ska göra. Ett stort och varmt tack till er alla som var med och bidrog!

Höstens första inomhustävling Första chansen, 18 till 19 november

Och apropå funktionärsuppdrag så finns chansen att anmäla sig för funktionärsuppdrag på Första chansen som går den 18 till 19 november i Storängshallen. Så in och anmäl dig som förälder redan nu på https://huddingeais.funktionaren.se/
Och minns att man måste göra tre funktionärsinsatser per kalenderår. De som inte gjort det kommer att faktureras med 500 kronor per uteblivet funktionärsuppdrag. Så passa på nu om du inte gjort dina tre uppdrag i år och var funktionär på Första chansen! Minns också att varje funktionärsinsats bara är en halvdag och att inga förkunskaper krävs.
Tävlingen är öppen för pojkar och flickor 8 till13 år. Här finns chansen att prova på hinderbanor, längdhopp, kula med mera. Ett utmärkt tillfälle att prova på att tävla under lekfulla former. Så passa på att anmäla barnen till denna mycket roliga tävling.

Ny rekryteringsträff i november

För att ge fler barn som står i vår kö och vill börja träna friidrott kommer vi att arrangera en ny träff för dessa i Storängshallen i november. Mer information kommer att skickas ut till alla som står i kö.

För styrelsen
Peter Dacke, Ordförande Huddinge AIS