Lyckat SM i Söderhamn

Ett lyckat SM i Söderhamn där vi hade många unga deltagare, många fortfarande juniorer!

Topprestationen står förstås Joakim Hellbratt för som tar SM Silver med lite lite guldsmak på, när han hotade självaste Tobias Montler om guldet!.

Han inledde med 1 avbrutet på under 6m sedan övertramp i andra tvingad att hoppa långt i 3.e (Eva-Lenas puls är hög..)och får till ett jättehopp på 7.70 WPb och går upp i ledning som han håller över 4.e omgången sedan får Tobias Montler på 7.76 i 5.e och går upp i ledning men Jocke får chansen i sista ,han hoppar i sista hoppet 7.61 PB i godkänd vind och tar silver!!

Grattis Jocke och Coach Fotte!!

Lisa Mårtensson fin 4.a i mångkamp (Yngst i grenen), Emilia Stenström 6.a i samma mångkamp. Alva Von Gerber 5.a på 100m häck. Lina Bjerkestam 8.a i Höjd. Johannes Lilius 7.a i Diskus, Fredrik Kihlblom 9.a 400m häck, Oliver Sandberg 10.a i Stav (Yngst i grenen),Josh Routh 14.e i längdhopp, Dennis Elms Jansson 15.e 400m Häck!

Grattis till fina prestationer och tack alla ledare och tränare!