På gång i Huddinge AIS – rapport från styrelsen

På gång i Huddinge AIS – rapport från styrelsen- Glad Midsommar!
Huddingespelen en deltagarsuccé.
Förra helgen arrangerade vi som bekant Huddingespelen. Den lockade nästan 900 deltagare från hela landet och även några andra länder. En rejäl ökning av antalet deltagare från förra året. Kanonbra jobbat av arrangörskommittén och alla funktionärer under Pelle Öhrland och Kenneth Andersson ledning! Vi fortsätter att utvecklas
som Sveriges främsta arrangör.
Styrelsens arbete
Styrelsen fortsätter arbetet i de arbetsgrupper som tillsatts. Hit hör Medlemsrekrytering, Idrottsliga resultat, Kommunikation och marknadsföring, Kläder och branding, Samarbetspartners, Våra lokaler (utrensning förråd,  målning etc), Ekonomi samt Marknadsföring NIU Huddingegymnasiet.
En glad Midsommar och en härlig sommar tillönskas alla i Huddinge AIS.
Till sist vill styrelsen tacka för alla insatser under våren, från de minsta barnen till våra elitaktiva och veteraner, föräldrar, ledare, tränare och alla andra som drar ett strå till Huddinge AIS stacken! Tillsammans är och formar vi Huddinge AIS.
För styrelsen
Peter Dacke, Ordförande
Huddinge AIS