ISM och IUDM

Rapport från helgens mästerskap!

HAIS hade enbart två aktiva till start på ISM.

Först ut Alva von Gerber som för första gången kvalificerade sig för en Senior SM final inomhus genom att bara vara några hundradelar från sitt årsbästa med 8.57 i försöket. I finalen gör Alva en av sina bästa starter fram till och över 1a häcken, attackerar tufft vidare och slår tyvärr ganska kraftigt i 2a häcken och därmed är en bra tid spolierad. Alva blir 7a. Joakim Hellbratt inleder längdkvalet med 6.97 – gör ett riktigt bra 2a hopp som dock är lite lite övertramp sedan gör han återigen 6.97 i sitt 3e försök och ligger på 8e plats efter sitt hopp. En spänd väntan på vad konkurrenterna kan göra i sina kvalificerade sista hopp till finalens sista tre hopp. Till slut hoppar två stycken om Joakim som slutar på 10e plats. (Joakim som får chans till revansch på IJSM kommande helg!)

 

 

 

 

 

 

IUDM: Ett mycket lyckat IUDM i Sätrahallen i helgen! 12 guld, 8 silver och 7 brons, 41 PB + 3SB på 106 starter! Mästarinna med stort M Wilma Wallsten F13 6  guld på 6 starter varav 4 PB!