Första Chansen succè

En fantastisk helg med Första Chansen i Storängshallen!
Många personliga rekord i tävlingsdebuten på de nya blåa banorna, men inte ”bara” av alla duktiga aktiva. Vad tycks om dessa rekord; det stora antalet funktionärer varav många som var nya, hjälpte till och gjorde detta till en fin helg. Nära 600 deltagare anmälda, antalet föranmälda till Öppet hus F/P 8-11 år ökade med ca 160 barn jämfört med förra året. Där nästan alla deltog i flera grenar.
På lördagen så avverkades ca.170 st 60m lopp, ett svårslaget rekord under ”pröva på passet” av starter/uppropare i ena ändan och eltidsgänget med Gunnar, Joar och Erik i den andra uppe på hyllan.  Även i längd och kula gjordes massor av fina resultat. Tack vare alla duktiga funktionärer och alla härliga barn/ungdomar!
Ett fint tackmail från Johan kom in efter helgen!
Hej
Ville bara ge lite positiv feedback från första chansen i helgen. Vi var där på öppna huset P8 och P9 i lördags. Vad fantastiskt fint ni hade ordnat det.
• Perfekt med de tre grenarna. Hinderbanan var utmanande, äventyrlig och rolig. 60 meter med startpistol, banmarkeringar och elektronisk tid! Och även längdhoppet med funktionärer och resultat.
• Att barnen löpande kunde starta i de grenar som de var sugna på var ett succékoncept.
• Alldeles lagom med ”tävling”, dvs att man fick sina resultat och kunde försöka slå personligt rekord i de olika grenarna.
• Diplom och medalj mkt. uppskattat.
• Stort tack till alla fantastiska funktionärer.
• Mkt bra att ni hade speaker också.
• Vilken otroligt fin inomhushall ni har!
• Fint också med servering.
Allt som allt, fantastiskt arrangemang och ett stort tack till er. Hoppas att ni ordnar fler sådana här upplägg. Vi kommer!
Jag kan då även pratat med barn och föräldrar i vår träningsgrupp i Fredrikshofs IF, så fler därifrån skulle få upp ögonen för detta evenemang.
Mvh
Johan Nordlund
Huddinge AIS tackar alla deltagare, funktionärer och föräldrar och hälsar er välkomna på våra arrangemang framöver!