På gång i Huddinge AIS – rapport från styrelsen

Annonsering efter framtida medarbetare på vårt kansli!
Vi kommer snart att annonsera ut en tjänst som verksamhetsansvarig till vårt kansli. I rollen kommer att ingå främst det dagliga administrativa och ekonomiska arbetet men också att i det arbetet utveckla och etablera rutiner som underlättar såväl administrationen som dess påverkan på medlemmarnas upplevelse av Huddinge AIS. Annons kommer snart att publiceras på vår hemsida och i andra kanaler också förstås.

Första chansen den 19-20 november i Storängshallen
Snart är det dags för höstens första inomhustävling i vår hemmahall; Storängshallen. Tävlingen som är öppen för flickor och pojkar från 8 -13 år brukar vara väldigt omtyckt och för alla i dessa åldrar en bra chans att få tävla. Till Första chansen behöver vi också funktionärer i mängder. Så in och anmäl er som funktionärer på vår hemsida till årets första och roligaste inomhustävling.

För styrelsen
Peter Dacke
Ordförande
Huddinge AIS