Stort grattis Pelle Öhrland 80 år

Vår eminente, alltid aktive och oerhört erfarna hedersmedlem Pelle Öhrland fyller 80 år idag 23 september!

Pelles karriär inom Huddinge AIS är lika imponerande som lång. Han började I HAIS som medeldistanslöpare och skidåkare av rang. Totalt har han hittills genomfört cirka 30 vasalopp! Det skulle inte förvåna oss om det blir fler. Under åren har Pelle också tagit flera medaljer på Veteran-SM och även några maror med pers på 3,38 från 1986.

Pelles outtröttliga engagemang genom åren har också innefattat många år i Huddinge AIS styrelse. Redan 1974 valdes han in i styrelsen som sekreterare. En roll han fortsatte med ända fram till 2006, 32 år i följd. Men redan före 1974 fanns han med även i skidsektionen i flera år. From 2006 så blev Pelle ansvarig i arrangemangskommittén. En roll som han ännu idag år 2022 axlar med den äran med en till synes outtröttlig arbetsinsats vid alla klubbens  arrangemang!

Pelles stora rutin och otroliga arbetsförmåga har även lett till flera ledande uppdrag på Bauhausgalan, Stockholmaraton och Finnkampen. Nämnas bör att Pelle inte ”bara” är en pappersmänniska”, utan aldrig främmande för olika praktiska jobb, bl.a. deltagit i bygget av vårt klubbhus och ett flera renoveringar etc.
Så på denna stora dag vill vi alla inom Huddinge AIS hylla Pelle med ett jättestort grattis ett fyrfaldigt hipp hipp hurra och ett stort lycka till inför kommande arrangemang och eventuella kommande vasalopp.

Du är ovärderlig Pelle!