Ella Hagman signed for USA!

Vår duktiga sprinter och häcklöperska Ella ska flytta till USA för att träna friidrott och samtidigt plugga på college. Hon kommer gå på University of Nevada, Las Vegas (UNLV)där ca 30 000 elever går.
UNLV är en Divison 1 skola, vilket innebär att alla sporter tävlar i högsta divisionen.

Vid tävlingar kommer vi resa runt till andra stater. På UNLV finns bara kvinnlig friidrott, men de flesta andra sporterna på skolan tror hon har både och. Många tror att värmen i Las Vegas är olidlig året om, men alla årstider förutom vinter förekommer. Det är framförallt sommaren som är extrem, sedan kan temperaturen gå ända ner mot 5 grader i dec.

En collegeutbildning är generellt 4 år och planen är att stanna så länge jag trivs. Jag hoppas ju självklart att jag kommer trivas så pass bra att jag vill stanna alla åren och slutföra utbildningen, det hade varit jätteroligt!
Är man intresserad av att följa resan lite närmare kan man följa @reb3llsan på instagram.

Vi önskar Ella stort lycka till!