Uffe Nilsson 60 år

Vi gratulerar Uffe som fyller 60 år 31 maj.

Uffe är en mångårig medlem i Huddinge AIS, först som aktiv sedan väldigt länge som tränare, till en början inriktat mot styrketräning och skivstångsteknik senare framförallt som sprinttränare.

Han är och har varit mycket delaktig som tränare under nästan hela 2000-talet för många av klubbens sprinters, både nuvarande och tidigare aktiva.

Så här säger Ella om sin tränare. ”Uffe är en otroligt bra tränare och är väl den i Huddinge som lyckats kamma hem flest SM medaljer genom sina atleter. Han är lyhörd, mån om de han tränar och har ett enormt engagemang för sporten. Jag hade varken lyckats med mina prestationer eller tagit mig igenom tuffa år av skador utan honom. Han är väldigt noga med att man ska må bra på och utanför träningen samt att alltid ha en god kommunikation. Jag vet att jag kan höra av mig till honom om vad som helst, när som helst på dygnet.”