På gång i Huddinge AIS – rapport från styrelsen

Ny styrelse
Vid årsmötet 20 april fattades beslut om följande styrelse, ordförande Peter Dacke, ledamöter Mats Krigh, Peter Gabrielssom, Linda Sandberg, Johan Persson samt Tomas Ledell. Emelie Schlyter, Anders Lundström och Dennis Westermark tackades av för sin tid i styrelsen.

Då vi för närvarande har ont om personal på kansliet så får man gärna ta kontakt med någon av oss i styrelsen vid specifika frågor så ska vi försöka lösa sådant. Våra kontaktuppgifter finns på vår hemsida.

Planering för friidrottsskolan 2022
Planeringen för årets friidrottsskolor är i full gång under ledning av Stina Erlandsson. För närvarande pågår bland annat rekrytering av årets ledare som kommer att få jobba på de tre platser där vi kommer att ha friidrottsskola; Källbrinks IP, Visättra IP samt på Vårbyparkens IP. Redan nu har många barn anmält sig till 2022 års friidrottsskola. Väldigt roligt tycker vi! För den som vill vara med kan man anmäla sig via följande länk: https://huddingefriidrottsskola.se/

För styrelsen
Peter Dacke
Ordförande
Huddinge AIS