På gång i Huddinge AIS – rapport från styrelsen

Möte med klubbens tränare
Vi har haft möte med tränarna i klubben och gått igenom vad vi kan göra tillsammans för att skapa så bra förutsättningar som möjligt. För de med äldre aktiva låg mycket fokus på kommande större tävlingar. För de med yngre aktiva presenterade Anna-Karin Wikström vilka utbildningar man ska gå som tränare och Pelle Öhrland pratade om kommande tävlingar och funktionsbehov. Vidare så ska tränarna börja bjuda in varandra till andra gruppers träningar för att lära av varandra. Vi har också efter önskemål från tränarna skapat en facebookgrupp där vi ska kunna utbyta erfarenheter och idéer från varandra. (Mer info kommer via mail).

Vi pratade om vikten av att ta emot nya friidrottsintresserade barn till grupperna och från styrelsen sida vill vi redan nu rikta ett stort tack till de 13 grupper som redan tagit emot fler barn! Tillsammans blir vi både större och starkare!

Friidrottsskolan 2022
Nu närmar sig årets friidrottsskolor med stormsteg. Vi har friidrottsskola vecka 24, 25, 26 och samt 32 på Källbrinks IP, Visättra IP samt på Vårbyparkens IP.  Redan nu har många barn anmält sig till 2022 års friidrottsskola, naturligtvis väldigt roligt tycker vi. För den som vill vara med anmäler man sig via https://huddingefriidrottsskola.se/.

Styrelsens arbete
Vi kommer under en period att stå utan personal på kansliet. Det betyder att om ni vill få kontakt med oss så går det bra att maila till [email protected] eller till någon av oss i styrelsen. Våra kontaktuppgifter finns på hemsidan. Tveka inte att ta kontakt om det är något du undrar över så försöker vi lösa det tillsammans.

Några av de saker vi arbetar med just nu är;

  • Friidrottsskolan tillsammans med Stina Erlandsson.
  • Vi arbetar aktivt med köhanteringen tillsammans med våra tränarna för att få ut fler barn till våra grupper
  • Kollektionen med nya klubbkläder som tyvärr kommer att dröja till innesäsongen beroende på leveransproblem. (Till dess är det nuvarande kollektion som gäller).
  • Förtydliga tävlingspolicyn så att det enkelt och tydligt ska framgå hur många grenar och tävlingar man får tävla i vid olika åldrar. Även vikten av att dyka upp till start vid gjord anmälan.
  • Vi jobbar även med att söka medel för att kunna bygga om ventilationen i klubbhuset som behöver åtgärdas efter nedslag från miljöförvaltningen.

Ja, det var ett litet axplock av vad vi för närvarande jobbar med i styrelsen. Och sist men inte minst ett stort tack såhär inför sommaren till alla medlemmar som på olika sätt bidrar till vår verksamhet. Tillsammans är vi Huddinge AIS!

För styrelsen
Peter Dacke
Ordförande
Huddinge AIS