Grattis Peter Gabrielsson – 60 år idag 8 april!

Peter Gabrielsson beskrivs nog bäst för sin energi, engagemang och de oändligt många ideella timmar som han lägger ner. Han lägger ner massor av tid som tränare för de aktiva som i styrelsearbetet. Och han är, som det verkar helt outtröttlig och idag har vi glädjen att få gratulera honom på hans 60-årsdag fast nog verkar han yngre.

Han kom in i klubben som föräldratränare åt sina döttrar för snart 20 år sedan och det är inte så att engagemanget minskat över åren, tvärtom. Under de första åren var Peter huvudtränare för en stor träningsgrupp som verkade inom i princip alla friidrottsgrenar utom långdistans. Han har även tränat en parafriidrottare i längd innan han gick över till den stavhoppsgrupp han tränar nu. Idag är Peter Huddinge AIS grengruppsansvarig i hopp och är certifierad hoppcoach (Svensk friidrott). Just nu är han bland annat tränare för Team Stavhopp.

I Huddinge AIS styrelse är Peter vår eminenta sekreterare som med stor känsla vet hur ett protokoll bör skrivas. Men han är också mycket engagerad i många av styrelsefrågorna och bidrar stort till en god stämning i styrelsen.

Så vi vill med dessa ord tacka dig för ditt outtröttliga engagemang och din kärlek till klubben och utbringa ett stort och hjärtligt grattis på din 60-årsdag Peter önskar Huddinge AIS och Styrelsen