På gång i HAIS – rapport från styrelsen

Sista chansen i Storängshallen den 26-27 mars och behovet av funktionärer
Snart är det dags för säsongens sista inomhustävling, Sista chansen. Helgen den 26-27 mars arrangeras denna i Storängshallen.

Vi har stort behov av funktionärer till denna tävling. Du som förälder eller som aktiv (från 13 år) kan vara funktionär och på plats också få möjlighet att följa barnens tävlande. Funktionärspassen är uppdelade på halvdagar så det är inte så många timmar som man behöver vara funktionär men ni är en förutsättning för att vi ska kunna genomföra tävlingarna. Ingen förkunskap krävs utan du får instruktioner när du kommer till hallen.

Så in och anmäl dig på http://huddingeais.funktionaren.se/!

Årsmöte den 20 april kl 19 i Snättringe orienterings klubbstuga
Om en dryg månad är det dags för Huddinge AIS årsmöte. Vi kommer inom kort att lägga upp dagordning och övriga möteshandlingar på vår hemsida. Det är förstås extra roligt om du som medlem också kommer och är med på årsmötet. Mer info om detta årsmöte kommer som sagt inom kort.

För styrelsen
Peter Dacke
Ordförande
Huddinge AIS