Per Synnerman 50 år

Vi vill idag gratulera vår klubbchef och engagerade tränare Per Synnerman som nu på luciadagen fyller 50 år! Som klubbchef leder han arbetet på kansliet, och har genom året jobbat väldigt bra för att få ordning på vår ekonomi. Som tränare har han genom åren haft ett stort antal framgångar inte minst med de resultat fler av hans adepter presterar. Privat är Per är också en stark cyklist som gärna ger sig ut på långa cykelturer i högt tempo och eftersom han också själv har en löparbakgrund på elitnivå är det en riktig svensk klassiker som nu fyller 50 år.
Stort grattis Per och vi önskar dig en riktigt bra födelsedag! /Huddinge AIS 

Per är den tränare jag har haft som varit mest engagerad och intresserad. Han är också alltid väldigt stöttande oavsett om det går bra eller dåligt och har alltid trott på mig som löpare, dessutom är han en trevlig prick också! /Viktor

Per är bra på att få en att tro på att man kan bli så bra som man vill bara man har rätt inställning och förstår vad som krävs. Han är också väldigt cool som vågar vara spontan i träningsupplägget och testa nya vägar framåt. Han är ödmjuk och framhäver alltid sina aktivas insatser framför sina egna. /Hanna

Per är en otrolig coach och vän i alla lägen. Såklart när det går bra men nästan ännu mer när det går tungt. Han finns alltid där när man behöver oavsett dag eller tid på dygnet. Oavsett om det är löpning eller personliga saker man behöver bolla. Han utstrålar alltid en trygghet och ett lugn som gör att man vågar lägga allt i hans händer. Han lämnar inget åt slumpen eller chansar. Allt han gör är genomtänkt. Han tvekar inte heller att stå upp för sin sak oavsett om det innebär att någon eller flera blir arga. Han tycker rätt ska vara rätt och han viker sig inte. Modig, stark och snäll. Jag är stolt och glad att tillhöra hans team på alla sätt. /Camilla