På gång i HAIS – rapport från styrelsen

Styrelsen vill tillönska alla HAIS:are en riktigt god jul och ett gott nytt år!
2021 går mot sitt slut och det lackar mot jul. Vi vill från styrelsens sida passa på att tacka alla medlemmar, kansli, arrangörskommitté, aktiva i alla åldrar och alla andra för alla fina insatser under 2021. Det blev året där vi kunde börja öppna upp för såväl mer normala träningar som tävlingar igen efter att pandemin slog till i början av 2020. Låt oss nu hoppas att 2022 ska bli ännu bättre och att Coronan till sist ska släppa sitt grepp om oss.

Så från oss i styrelsen vill vi önska alla HAIS:are en riktigt god jul och ett fantastiskt gott nytt friidrottsår 2022!

Funktionärer till Scandic indoors i Storängshallen den 28-30 januari
I medlemskapet ingår att man ska ställa upp som funktionär tre gånger per år. Ett pass räknas som en gång och är en förmiddag eller eftermiddag på någon av de tävlingar vi arrangerar. Så passa på och inled 2022 med att hjälpa till som funktionär på Scandis indoors i Storängshallen helgen den 28-30 januari. Du kan enkelt anmäla dig via vår hemsida på följande länk

https://huddingeais.funktionaren.se/

För styrelsen
Peter Dacke
Ordförande
Huddinge AIS