Full fart på Första Chansen i helgen

Huddinge AIS gjorde ett mycket lyckat försök för alla pojkar och flickor 9-11 år, som fick ha prova på verksamhet enligt Svenska Friidrottsförbundet nya bestämmelser. Här ingick grenarna 60m, längdhopp, 400m hinderbana och även kula för de äldsta.  Deltagarna fick här prova på dessa grenar och springa, hoppa, stöta så många gånger de hann under respektive 2 timmarspass.  Totalt hade vi 250 föranmälda barn och drygt nästan lika många i klasserna FP12-13.
Frågan är om inte våra duktiga funktionärer satte rekord: med 47 st 60m lopp på 110min, alltså i snitt ett lopp var 2 min och 20 sek.  Här var det eltid, med avläsning och registrering dessutom. Stor eloge till alla funktionärer som gjorde en jättefin insats
och vi fick mycket beröm av gästade föreningar.
Stort tack till nummerlappssponsorn SFAB-Södertörns Fjärrvärme och funktionärssponsorn Enskede Värdshus.
/Huddinge AIS