På gång i HAIS – rapport från styrelsen

Städdag i våra förråd på Källbrinks IP den 30 oktober
Våra redskapsförråd på Källbrinks IP behöver städas och iordningställas inför nästa utesäsong. Vi tycker det är viktigt att vi gör det tillsammans varför vi bjudit i ledare från alla grupper till denna aktivitet nu på lördag. Vi hoppas på stor uppslutning.

Många nya aktiva nu i höst efter Covid
Vi har genomfört ett antal prova-på tillfällen för nya medlemmar. Det har varit en stor uppslutning med uppemot 100 barn! Vi hoppas förstås att så många som möjligt av dessa nu kommer att välja friidrott som sin idrott.

Arrangemang i höst – behov av funktionärer
Den 7 november arrangerar vi tillsammans med Tullinge Friidrott Nordiska mästerskapen i terränglöpning vid Lida friluftsgård. Vi har stort behov av funktionärer dit. Så in och anmäl dig som funktionär (anmäl via bifogade länk).

Och helgen den 20-21 november arrangerar vi Första chansen i Storängshallen för pojkar och flickor födda 2009-2014. Här har vi behov av jättemånga funktionärer. Vi uppmanar därför er alla att anmäla er till detta via den bifogade länken. Minns att det är en skyldighet att som medlem ställa upp som funktionär. Dessutom är det en riktigt rolig uppgift.

Länk: https://huddingeais.funktionaren.se/

För styrelsen
Peter Dacke
Ordförande
Huddinge AIS