Silver och nytt klubbrekord på Stockholmskampen

Huddinge AIS F/P13 knep silver i Stockholmskampen
Idag genomfördes den avslutande träffen i Stockholmskampen. Våra friidrottskrigare hade skaffat sig slagläge med en andraplats i sammandraget inför avslutningen idag. En gedigen laginsats både vid tidigare tillfällen och vid dagens tävlingar, kryddat med en hel del fina prestationer på individuell nivå, gjorde att vi kunde bärga silvermedaljerna. Framgångsreceptet tillskriver vi en bred trupp där alla är med och bidrar. Under de fyra deltävlingarna har totalt hela 37 aktiva 13-åringar tävlat i våra färger. Av dessa var det totalt hela 12 aktiva som bärgade tiokampsmedalj. Fantastiskt kul som tränare att vi har en grupp som tycker det är så kul att vara med och tävla i friidrott!
Vi nådde inte riktigt hela vägen till guldet denna gång. Vi får gratulera Hammarby friidrott både till guldet och till ett trevligt arrangemang idag på Enskede IP. Andraplats av tio deltagande föreningar är vi väldigt stolta över.

Nytt klubbrekord P13 5×60 meter
Redan i onsdags på stafett-DM så kändes det att vi hade nåt spännande på gång, men då spolierade en miss i sista växlingen chansen till en riktigt bra tid. Vid söndagens finalpass av Stockholmskampen så tog dock killarna en liten revansch när det sju år gamla klubbrekordet i stafett 5×60 meter slogs med 15 hundradelar. Det nya klubbrekordet för P13 lyder 39,49 och de fem killarna som stod för prestationen var : Theo Pantzar, Algot Särnbrink, Alvin Richtnér, Alexander Granqvist och Nemanja Opacic.

Resultat: www.easyrecord.se.

Bilder: Stolta men trötta ledare och aktiva samt HAIS ”lagkapten” Greta med silverbucklan! //HAIS 2008 genom Björn Särnbrink