Peter Dacke 60 år

Vi vill från Huddinge AIS gratulera vår ordförande Peter på hans 60-årsdag den 11 juli! 

Han började i klubben för mer än 15 år sedan. Under de första tio åren som föräldratränare åt bland annat två av sina barn. Peter har också under tre år varit projektledare för Hälsoloppet (numera Huddingeloppet) som då hade över 1000 deltagare.

Peter har sedan 2013 varit verksam i Huddinge AIS styrelse, först som vice ordförande och sedan 2019 som ordförande. Peter tycker om löpning och skidåkning och har bland annat både sprungit och åkt vasaloppet 90k samt två Comrades marathon i Sydafrika. Vidare har han genomfört fyra klassiker och sprungit ett tiotal Stockholm marathon. Han har ett stort engagemang, brinner för allas delaktighet och verkar särskilt för att klubben ska få fler aktiva medlemmar. Vi önskar Peter en riktigt bra födelsedag!