Historisk seger i Lag-SM Kvalet!

För första gången sedan 2004 har Huddinge AIS tjejer kvalificerat sig för Lag-SM finalen som går 29/6 eller 1/7.

Efter en otroooligt spännande match där vi ledde ganska stort ett tag men Täby IS tog in poäng efter poäng och inför sista två grenarna ligga vi helt lika. Då klev MaratonHanna in i för hennes mått mätt ett sprintlopp på 1500m där hon skaffade oss  ett nytt 2 poängs försprång inför stafetten 4x100m, där tjejerna som var väldigt nervösa höll sig iskalla och avgjorde hela matchen och även vann stafetten. Alla tjejer presterade väldigt bra och  stod för imponerande insatser. Lag-SM final ””here we come”!

Killarna kom på 3.e plats totalt också efter väldigt bra kämpainsatser av dem,

Upsala IF tog en klar favoritseger men vi höll kampen om 2.a platsen levande ända till sista gren men KFUM Örebro blev för tuffa.

Stort GRATTS alla aktiva och även alla tränare som gjort ett otroligt bra jobb detta tuffa år!