Upprop till HAIS medlemmar med föräldrar!

Huddinge AIS är en av de ledande friidrottsföreningarna i landet. Vi har en bred verksamhet som leds av ett stort antal duktiga ledare och tränare. Våra aktiva utmärker sig och placerar sig väl på tävlingar både på det lokala planet och i större sammanhang.

För att bedriva föreningsverksamhet på den här nivån behöver vi också ha en väl fungerande organisation och ledning. Den utgörs övergripande av en styrelse och en träningsorganisation med tränare och ledare. Här deltar flera medlemmar och bidrar ideellt till att bereda våra idrottsaktiva medlemmar goda tränings- och tävlingsmöjligheter, ett gott kamratskap och meningsfull idrotts- och fritidsverksamhet.

Medlemsmässigt är det en relativt jämlik representation, såväl bland aktiva som tränare, däremot är tyvärr fördelningen i styrelsen mindre jämlik, styrelsen består av sex män och en kvinna.

Inför årsmötet 21 april vill vi gärna ha kontakt med kandidater till styrelsen! Vi ser gärna en utökad styrelse med en förändrad fördelning. Kanske just DU är den vi söker!

Du som känner att det låter spännande och lite lagom utmanande, kontakta oss i valberedningen omgående!

Huddinge AIS valberedning

Anders Lindström              070-685 17 95                    [email protected] 

Tomas Ledell                     070-281 63 65                    [email protected]