På gång i HAIS – rapport från styrelsen

Förnyelse av Huddinge AIS vaccination mot doping
I väntan på Coronavaccinet kommer vi nu att förnya vår Vaccinering mot doping. Skämt åsido så ska klubbens vaccination mot doping förnyas med jämna mellanrum och det är dags för det nu under våren. Vårt arbete med detta innebär att vi i styrelsen kommer att gå igenom detta, förnya vår handlingsplan mot doping samt därefter informera alla medlemmar om den förnyade handlingsplanen.

Ansökan om halltider inför inomhussäsongen 2021/2022
För närvarande pågår ett arbete med vår ansökan om halltider inför nästa inomhussäsong. Vi ansöker till kommunen likt alla idrottsföreningar. Och vi slåss förstås för att få så mycket halltider som möjligt för våra träningsgrupper. Så håll tummarna för att vi får de hallar och tider vi behöver i konkurrens med alla andra idrotter som har behov av hallar.

Arbetsgrupp för utveckling av elitverksamheten
Vi startar nu under våren upp en arbetsgrupp som kommer att kika på frågan hur vi kan utveckla vår elitverksamhet såväl på kort som på lång sikt.

Årsmöte onsdag 21 april
Det känns nästan som vi nyss hade årsmöte (förra årets årsmöte fick pga. Coronan skjutas upp från april till oktober) men nu är det snart dags igen. Årets årsmöte sker onsdagen den 21 april och handlingar till mötet kommer att läggas upp på vår hemsida, så håll utkik där. Som läget ser ut just nu kommer årsmötet att ske digitalt. Men vi följer utvecklingen nogsamt och skulle en möjlighet att ha ett årsmöte där vi ses fysiskt så kommer vi att meddela detta. Om så kommer det att vara med stora avstånd mellan deltagarna. Om det blir digitalt kommer vi att meddela vilken länk vi kommer att använda.

För styrelsen
Peter Dacke
Ordförande
Huddinge AIS