Vår äldste medlem Gunnar Kulleskog har avlidit

Ytterligare ett väldigt tråkigt besked när vi nås av nyheten att vår äldste medlem har avlidit.

Gunnar född 1923-10-20 avled i sviterna av covid-19 på juldagen i kretsen av sina närmaste. Gunnar som bl.a. har svenska rekord i samtliga kastgrenar för M95, både ute och inne. Dessutom fortfarande några i M90 och ett nordiskt rekord i diskus M90, med fina 21.61.  Sitt sista VSM gjorde Gunnar i Huddinge i augusti 2019 (inget VSM 2020 pga. Corona) och sin sista tävling gjorde han vid en kastfemkamp i Sollentuna så sent som 13 september 2020. Men då sade Gunnar att han inte ”kände sig så stark längre”.  Men är man 97 år så har det sin förklaring. Ett starkt minne var för bara något år sedan då han från en tävling på Källbrinks IP, gick till parkeringen för att ta sin Mercedes och själv köra hem till lägenheten på Kungsholmen.

Vi tackar för att vi fått känna dig och vi kommer sakna dig.  Vila i frid Gunnar.

 HUDDINGE AIS FRIIDROTT