Årets ledare/funktionär avd 2

Två eldsjälar som visserligen har sina rötter i Hammarby men har varit mycket aktiva i Huddinge AIS funktionärskår under många år, nämligen Pia och Lasse Andersson. Båda är visserligen förbundsdomare men i den rollen har de inte varit så aktiva inom HAIS.

Lasse har nog den flesta inte ens sett då han antingen håller till på teknibryggan i Storängshallen eller gömd under läkaren på Källbrinks IP där han tillsammans med datagänget Gunnar, Joar och Maria ser till att allting funkar med startlistor, resultatlistor mm. Pia däremot har ALLA träffat då hon har hand om funktionärsserveringen på resp ställe även om hon då och då rycker in på dataavdelningen för att hålla ordning och reda på alla papper där. Vi hoppas att få behålla dem i bland HAIS-funktionärerna i ytterligare många år.

/Pelle Öhrland