Det händer i Storängshallen

Nej inte någon träning eller tävling utan en stor upprustning. Tidigare i våras så fick vi ny belysning och för närvarande så läggs det en ny toppbeläggning. Träningsbanan sprint får en blå färg och det blir nya olika färger på anloppsbanorna längd (bana: A: blå, B: gul, C: röd och stav: röd. (Grundprincip att alla olika anloppsbanor i längd och stav har olika färger.  Alltid bra både vid träning och tävling och förstås säkerhetsmässigt. Underlättar både vid träning och tävling, då man bestämmer bana för de olika aktiviteterna) Sedan byts kassetter/plankor ut på alla längd och tresteg.  Dessutom blir det vid sidan om sandgropen en s.k. sandfälla (som på Källbrinks IP)  Rundbanan planeras däremot till nästa sommar, men till eltidens glädje är det lovat att mållinjen målas redan nu.