Presentation av årets pristagare

Varje år vill Hais uppmärksamma våra medlemmars framgångar och prestationer. Under de nästkommande veckorna kommer vi publicera motiveringar till årets pristagare för enastående prestationer inom samtliga kategorier: Glasdroppen kille/tjej för 15år och yngre samt 15 år och äldre, årets tränare, årets ledare/funktionär, årets veteran, bästa idrottsman/kvinna samt Niklas minnesfond.

Glasdroppen – Aktiv 15 år äldre

Kajsa Engblom – Höjd
Kajsa har haft ett fantastiskt år där hon lyckades ta ett silver på JSM, F19 höjd, och därmed kvalificera sig till Nordiska Mästerskapen där hon hoppade 1.70m. Hon har även imponerat på inomhus säsongen där hon kämpade sig till ett storslaget IJSM-Guld.

Caspar Larsson – Kula
Caspar har ett flertal gånger under årets gång visat sin förmåga att prestera när det verkligen gäller. Han blev silver-medaljör på USM, P17 Kula (5kg), med det nya pb 16.36. På IJSM, P19 Kula (6kg), stötte han dryga metern längre än säsongens tidigare tävlingar med ett mäktigt kast på 16.45m vilket resulterade till ett JSM-silver.