På gång i HAIS – rapport från styrelsen

Friidrottsskolan sommaren 2020
Det pågår ett intensivt arbete inför friidrottsskolan som leds av Stina Erlandsson. Dels arbetas det för att den ska genomföras på ett tryggt sätt för våra deltagare där vi följer gällande riktlinjer från Folkhälsomyndigheten. Mer information hittar du på friidrottsskolans hemsida eller så kan du kontakta kansliet.

Friidrottsskolan kommer att arrangeras på Källbrinks IP och  vid Visättra sportcenter i samverkan med HUGE och Huddinge centrum. Till Källbrink IP närmar vi oss 400 anmälda barn fördelade på veckorna 25, 26, 27, 32 och 33. Och vid Visättra sportcenter har vi cirka 300 anmälda barn till veckorna 25, 26 och 33. Fantastiskt roligt tycker vi, samtidigt som det är än viktigare att följa Folkhälsomyndighetens riktlinjer.

Tävlingar som vi arrangerar
Att genomföra tävlingar på Källbrink på vanligt sätt har inte varit möjligt i vår men tävla har det gjorts ändå. Vi har genomfört mindre klubbtävlingar varje vecka på onsdagar, lördagar och söndagar för aktiva yngre än 18 år. Det har slagits massor med personliga rekord och även flera klubbrekord och vi har också fått se en hel del aktiva tävla som normalt sett kanske drar sig för att ta på sig en nummerlapp. Arrangörsräven Gunnar Olausson har funnits på plats på samtliga tävlingar och flera av våra tränare har gjort jätteinsatser som funktionärer.

För styrelsen

Peter Dacke
Ordförande
Huddinge AIS