Huddinge AIS behöver din hjälp!

Precis som alla andra föreningar i Sverige så har HAIS det tufft just nu pga den rådande Coronakrisen. Många ledare i föreningen anstränger sig extra hårt för att både yngre och äldre aktiva ska kunna fortsätta med sitt idrottande på ett så normalt sätt som möjligt. Kansliet jobbar stenhårt för att Friidrottsskolan ska kunna genomföras samtidigt som vi förhandlar om en korttidspermittering av en av våra anställda.

Tyvärr har vi redan tvingats ställa in Sista Chansen och skjuta upp Kvantumloppet och risken är stor för att även Huddingespelen måste ställas in eller skjutas upp. Detta drabbar inte bara aktiva som förlorar tävlingstillfällen utan också HAIS som förening då vi tappar stora delar av våra intäkter för året.

Det är ett tufft läge för HAIS just nu men du som medlem kan bidra och hjälpa klubben på flera sätt.

Delta i HAIS virtuella lopp

Vi har med hjälp av Race.se som brukar hjälpa oss med Kvantumloppet och Huddingeloppet satt upp ett virtuellt motionslopp i form av HAIS-Femman. Du väljer att springa när du vill den 8-17 maj och anmälningsavgiften på 100 kr går oavkortat till Huddinge AIS verksamhet! Mer information och anmälan till loppet hittar du HÄR

Betala dina HAIS-räkningar

Har du obetalda medlemsfakturor i form av medlemskap, träningsavgifter, uteblivna funktionärsinsatser eller något annat, betala dom genast! Det här är alltid viktigt för föreningen men i dessa tider blir det givetvis ännu viktigare.

Skänk en gåva till HAIS

Har du redan betalat dina medlemsfakturor och inte har möjlighet att springa 5k så kan du givetvis bidra genom en gåva. Vi tar tacksamt emot så väl stora som små bidrag och du gör det enklast genom att Swischa på 1230171918 eller sätta in pengar på HAIS bankgiro 5617-6712. Vänligen märk insättningen med ”Stöd HAIS 2020”.

Köp en digital bingolott och hjälp Huddinge AIS!

Intresset för Bingolotto är just nu rekordstort och som ett led i detta så satsar Folkspel på digital försäljning till föreningslivet och erbjuder nu digitala bingolotter.

Behållningen för föreningen är 15 kr på en enkellott och 30 kr på en dubbellott.

Rent praktiskt kommer försäljningen att ske via en länk. I länken finns ett ID som är kopplat till HAIS. Det innebär i korta drag att behållningen från alla lotter som köps via er länk går till HAIS. Dessutom bjuder BingoLotto på fina vinstmöjligheter och trevlig familjeunderhållning i TV4!

Så om du vill hjälpa HAIS i dessa svåra tider klicka HÄR och köp en bingolott!