Upprop till HAIS medlemmar med föräldrar!

Huddinge AIS är en av de ledande friidrottsföreningarna i landet. Vi har en bred verksamhet som leds av ett stort antal duktiga ledare och tränare. Våra aktiva utmärker sig och placerar sig väl på tävlingar både på det lokala planet och i större sammanhang.

För att bedriva föreningsverksamhet på den här nivån behöver vi också ha en väl fungerande organisation och ledning. Den utgörs övergripande av en styrelse med ett antal kommittéer kopplade till sig. Här deltar flera medlemmar och bidrar ideellt till att bereda våra idrottsaktiva medlemmar goda tränings- och tävlingsmöjligheter, ett gott kamratskap och meningsfull idrotts- och fritidsverksamhet.

Nu behöver vi några fler ledamöter till styrelsen!
Kanske just DU är den vi söker.

Du som känner att det låter spännande och lite lagom utmanande, kontakta oss i valberedningen omgående!

Huddinge AIS valberedning

Anders Lindström
[email protected]
070-685 17 95

Monica Kingstedt
[email protected]