Många bra insatser på JSM

HAIS aktiva hade ett riktigt bra JSM i Göteborg i helgen och fick med sig fyra medaljer hem.

Kajsa Engblom var först ut i lördags där hon vann guld i höjdhoppet i F19-klassen. Kajsa tog 1,70 i första försöket.

Under söndagen blev det tre medaljer där Viktor Frisk precis som Kajsa vann ett guld. Viktor sprang avvaktande ända till sista varvet på 1500 m i P17 men blixtrade sedan till med ett slutvarv på 27 s och vann till slut en överlägsen seger. Caspar Larsson stod för en riktigt fin insats i P19 kula då han slog sitt personliga rekord med hela 72 cm! Caspar fick på 16.45 i andra omgången och vann med den stöten silvret!

Den mest överraskande medaljen vanns av Moa Ivarsson i F17 stavhopp där hon hoppade till sig silvret med personliga rekordhöjden 3.15!

Det slogs massor med personliga rekord och årsbästan och det rapporteras om en mycket god stämning i truppen. Stort grattis till alla fina prestationer och ett stort tack till alla ledare som hjälpte till under helgen!