Tom Kling-Baptiste & Scandic Indoor Games

Tom Kling-Baptistes återkomst

Vid årets Scandic Indoor Games så fick vi äntligen se den fina comebacken av Tom Kling-Baptiste, efter 1,5 års frånvaro på grund av skada och sedan med en lyckad operation i benet. Tom påpekade att det förklarligt fanns en viss ringrost, men var nöjd att vara tillbaka och med 6.84 i 60m-debuten och som sedan vid tävlingar i Göteborg kappades till 6,76.  För övrigt är det den 3:e bästa tiden i landet i år. Vi önskar teamet Tom med tränaren Håkan Andersson, all lycka i framtiden.

Scandic Indoor Games

Årets Scandic Indoor Games samlade ca 730 anmälda aktiva i runt tal 1500 starter, med bland annat flera landslagsmän, som Moa Hjelmer, Bianca Salming, Jesper Arbinge och förstås Tom. Massor av fina resultat i alla åldrar gjordes och ett flertal nya Scandicrekord och dessutom några hallrekord sattes.

Avslutningsvis ett stort tack till Scandic Kungens Kurva för deras sponsring av denna 22:a årsgång och förstås även till alla funktionärer som ställde upp.

— Huddinge AIS Arrangörskommité