På gång i HAIS – rapport från styrelsen

HANG – Vi fortsätter vår satsning i Flemingsberg
Nu under sportlovet deltar vi som klubb aktivt i Riksidrottsförbundets, SISU Stockholm och Huddinge kommuns nya satsning H.A.N.G (Huddinge, Aktiviteter, Nytänk, Gemenskap) i Flemingsberg. Där har vi aktiviteter varje dag mellan kl 13-16 i Flemingsbergshallen. Varje dag har vi haft över 50 barn (!) där vi bidrar med ledare och prova på verksamhet. Allt under överinseende av Stina Erlandsson, vår friidrottsskolgeneral.

Sista chansen 21-22 mars i Storängshallen
Om en månad, närmare bestämt den 21-22 mars är det dags för vårens sista inomhusarrangemang. Då är det dags för Sista chansen i Storängshallen för barn i åldrarna 7- 14 år. Anmälan finns på vår hemsida. Och du som förälder, passa på och anmäl dig som funktionär via denna länk, https://huddingeais.funktionaren.se/.

Årsmöte 22 april
Även om det känns en bit bort så är det snart dag för årsmöte i föreningen. Den 22 april klockan 19:00 kommer vi att ha vårt årsmöte och precis som förra året i Snättringe orienterings klubbhus. Vi kommer utöver årsmöte att kunna erbjuda prisutdelningar, fika och mycket mer. Varmt välkomna då. Inbjudan/kallelse kommer att läggas ut på vår hemsida när vi kommit lite närmare årsmötet.

För styrelsen
Peter Dacke
Ordförande Huddinge AIS