Mera SM-tävlingar till Källbrinks IP

Nu är det klart att det blir VSM i Kastmångkamp söndagen den 13/9. En tävling som brukar samla ca 100 deltagare, som är födda 1985 och tidigare. Vi hoppas att få se många HAIS-are till start och grenarna är i turordning: slägga-kula-diskus-spjut-vikt.

Arrangörskommittén vill förstås också påminna om årets första arrangemang, som är det 22:a Scandic Indoor Games i Storängshallen. Självklart behövs det här massor av funktionärer och vi hoppas du kan prioritera några timmar här. Vi startar på fredagen ca kl 18.00 och övriga dagar ca 9.30 och ca 12.30. Anmäla dig här https://huddingeais.funktionaren.se. Vi behöver även insatser på annat än det rent idrottsliga, som servering, grill, sekretariat, mm. Så det finns någon uppgift för alla oavsett vem du är. Välkomna!

Upplysningar:
Per ”Pelle” Öhrland
070-675 87 99
[email protected]