På gång i HAIS – rapport från styrelsen

God Jul och Gott Nytt År
Alla vi i styrelsen vill passa på och tacka alla våra tränare, ledare, aktiva och föräldrar som för ert engagemang och era ideella insatser. Det ni som tillsammans gör Huddinge AIS till den härliga friidrottsförening vi är! Så med detta sagt vill vi tillönska er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år.

Grundutbildning för funktionärer den 15 januari
Den 15 januari har du som förälder eller aktiv över 15 år möjlighet att gå en grundutbildning som funktionär. Ta chansen för med denna utbildning i botten blir det mycket roligare att vara funktionär. Du vet väl att du som förälder ska vara funktionär vid tre pass under friidrottsåret (från november till oktober) för att slippa betala 1500 kronor.  Så maila på adressen nedan och anmäl dig till utbildningen.
Mer information hittar du här

Scandic indoors den 24-26 januari
Om drygt en månad är det dags för vår andra inomhustävling för säsongen. Då går Scandic indoors av stapeln i Storängshallen. Vi kommer att behöva många funktionärer för att våra barn och ungdomar ska få en bra och rolig tävlingshelg. Här på bifogad länk kan du anmäla dig, https://huddingeais.funktionaren.se/

Nya parkeringsregler vid kommunens anläggningar
Huddinge kommun har ändrat reglerna för parkering utanför idrottsanläggningar. För vår del utanför Storängshallen och vid Källbrinks IP. Följande går att läsa på kommunens hemsida:

Nya parkeringsregler vid förskolor, skolor, äldreboenden, frilufts- och idrottsanläggningar
Från och med hösten och vintern 2019 införs på försök avgifter på parkeringsplatserna vid de förskolor, skolor, äldreboenden, frilufts- och idrottsanläggningar som Huddinge Samhällsfastigheter äger.

De nya parkeringsreglerna gäller från och med att ny skyltning är på plats. Skyltningen sker löpande under hösten och vintern 2019.

Som besökare följer du de anvisningar som finns på skylten på parkeringsplatsen. Avgiften betalas via sms eller en app (inte p-skiva) så du behöver en mobiltelefon.

Läs mer på Huddinge Samhällsfastigheters webbplats

Viktigt för att undvika parkeringsböter är att man uppmärksammar de nya reglerna vid såväl Storängshallen som Källbrinks IP. Notera att dessa regler införs på försök. Vill du lämna synpunkter på de nya parkeringsreglerna så kan man lägga sin mening via kommunens hemsida på följande länk https://service.huddinge.se/Citizen/Proposal#proposal/261

För styrelsen

Peter Dacke, Ordförande

Huddinge AIS