Ännu en medalj till Hanna B på Terräng-SM

Andra dagen på Terräng-SM avgjordes i snöoväder och precis som i lördags så blev det medalj till Hanna Bergström, nu i klassen K22 på 6 km.

Tvåan från damernas korta bana Sara Christiansson var klar favorit till segern och hon gick ut stenhårt från start. Hanna blev tvungen att släppa ganska tidigt och Sara gick inte att rå på denna gång heller. Hanna kunde bevaka sin andraplats ganska enkelt även om det blev lite spännande på slutet då hon blev ikappsprungen av hemmalöparen Moa Gålnander. Hanna hade inte några större problem att spurta hem en silvermedalj dock. Vi säger stort grattis till Hannas sista medalj som junior!

Jessica Borg som har haft en hel del skade- och sjukdomsbekymmer under senaste året gjorde igår comeback i K22-klassen. Jessica stod för en riktigt bra prestation då hon kämpade sig in som 8:a. Välkommen tillbaka!