Triangelkampen & snabba halvmaror

Årets sista deltävling av Triangelkampen avslutades i söndags 8/9 på Tibblevallen ute i Täby. Det bjöds på kämparandra, fina prestationer och kamratskap mellan deltagande Haisare. Deltagande Hais-gäng från 2010,2009 och 2008 har gjort tre mycket bra deltävlingar överlag av årets triangelkamp. Samarbete över 2009/2010 a,b,c formationer har fungerat mycket bra.

För 2010-gänget avslutades första årets resa av triangelkampen medan det för 2008 var den sista deltävlingen överlag av triangelkampen. Nästa år väntar Stockholmskampen för aktiva födda 2008 där dom får ta sig an lite fler och utmanade grenar.

I lördags avgjordes Stockholm halvmaraton och HAIS hade ett antal aktiva på startlinjen. De tre främsta den här gången blev Ebba Tulu Chala, Otto Kingstedt och John Kingstedt som slutade på placeringarma 3-4-7. Ebba gick i mål på den fina tiden 64.33 och Ottos tid blev 66.58 vilket är nytt prydligt personbästa, tiden är även nytt Europarekord för döva. John kunde inte göras sig själv rättvisa och hans tid blev 70.11.

Bra kämpat alla Haisare!