Stockholmskampen avslutad

Stockholmskampen avslutades med en storslagen finalhelg 21-22 september ute på Enskede IP.

Både Hais Team 2006 och Team 2007 har fullgjort årets samtliga fyra deltävlingar med bravur. Av totalt 12 lag hamnade både Team 2006 och Team 2007 bland de fem bästa lagen i respektive årskull och fick tävla på söndagens avslutningsdag bland övriga bästa lag från både södra Stockholm samt norra Stockholm.

Några av årets grenar som sticker ut och som dessa starka atleter kämpat sig igenom finns bland annat slägga, stav, 5x200m och så då årets höjdpunkt av grenar 800m hinder med vattengrav.

Vi tackar samtliga Haisare som gjort denna resa möjlig. Framförallt ett extra tack till Team 2006 som gjorde sista resan av Stockholmskampen och går vidare mot större utmaningar i form av Kraftmätningen nästa år.

Team 2007 får sällskap av 2008:orna vid nästa års Stockholmskampen.

Resultat och allt annat finner ni via här http://www.hammarbyfriidrott.se/Stockholmskampen/

Tack alla Haisare för era fina insatser!