På gång i HAIS – rapport från styrelsen

Fortsättning på succén i Visättra/Flemingsberg

Sommarens friidrottsskola i Visättra blev en verklig succé med fler än 300 anmälda barn! Nu fortsätter vi vår satsning i Visättra och i Flemingsberg med att erbjuda alla barn både i Visättra och Flemingsberg träningsmöjligheter nu i höst och vinter i sitt eget område. Detta har gjorts möjligt genom avtal tillsammans med HUGE och Huddinge kommun.

Uppstart nya grupper – mot fler medlemmar!

Ett av våra viktigaste mål i vår verksamhetsplan är att öka antalet aktiva medlemmar. Utöver de nya friidrottarna i Visättra/Flemingsberg så startar vi nu ytterligare tre nya grupper med målsättningen att allt fler ska få möjlighet att friidrotta i Huddinge.

Stabil Ekonomi

Vi har nu en stabil ekonomi, mycket tack vare ett gediget arbete med att bygga strukturer och tydliga ekonomiska mål. Många både idrottsligt- och ekonomiskt framgångsrika arrangemang, aktiviteter och många medlemmar ger en ekonomisk stabilitet.

För styrelsen

Peter Dacke

Ordförande

Huddinge AIS