Vi behöver din hjälp som funktionär på Veteran-SM!

Nu är det bara 9 dagar kvar till Veteran SM som går den 16-18 augustihemma på Källbrinks IP och vi fortfarande en hel del funktionärer.  Funktionärsanmälan gör du via Appen på vår hemsida https://huddingeais.funktionaren.se/ och där kan du även ange om det är någon speciell syssla som passar er bäst. Vi behöver särskilt många fler funktionärer till fredagen den 16 augusti. Att ställa upp som funktionär som medlem är ett krav så varför inte passa på att göra din insats på Veteran-SM!

Vi behöver din hjälp under denna helg för att kunna göra detta till en framgångsrik och rolig tävling! Du kan anmäla dig till halvdag/heldag eller för den delen till flera dagar. Din hjälp är helt nödvändig för att vi ska kunna genomföra en så stor tävling som denna, dessutom är det roligt att vara funktionär. Friidrott är ju en idrott som kräver många funktionärer men om vi är många så blir arbetet riktigt roligt.

Ungdomar från 14 år är välkomna då det finns många sysslor som skall besättas.

Årets Veteran-SM blir det största någonsin med över 2 000 starter vilket gör det extra angeläget att du kan ställa upp som funktionär!

Vi söker även någon/några som kan sköta poängräkningen i Excel under dessa dagar samt någon som kan ansvara för funktionärsserveringen under fredagen.

Om Ni redan har anmält Er så bortse från denna vädjan.

Så här ser situationen ut just nu

Fredag  pass  1 (26 av 40) pass 2 (24 av 50) pass 3  (26 av 50)

Lördag pass  1 (33 av 50) pass 2 (32 av 50)

Söndag pass 1 (28 av 50) pass 2 (34 av 50)

Ev frågor kan skickas till [email protected]   Tel/SMS  0706758799

Huddinge AIS Styrelse och Arrangörskommittén