SM i Karlstad dag 1

Friidrotts-SM i Karlstad inleddes idag och HAIS hade tre aktiva igång. Isabella Ripsweden inledde i damernas längdhopp där hon fick till fina 5.73 (+2,4) i första omgången. Izabella var med sitt resultat endast 3 ynka centimer från en finalplats!

Näst ut var Hanna Bergström som bara behövde pricka av sig för att gå till final på damernas 1500 m, försöken blev nämligen inställda då det var för få avprickade. Finalen springs i morgon eftermiddag.

Sist ut i kväll var Otto Kingstedt som stod för en riktigt fin prestation i det blåsiga vädret. Trots att Otto fick dra större delen av loppet själv då han hamnade mellan klungorna som bildades från start så kunde ha gå i mål på den mycket fina tiden 29.56.20. Otto slutade på en hedrande sjundeplats och tiden är den näst snabbaste Otto presterat på sträckan. Men frågan är om inte loppet var Ottos bästa i karriären givet förutsättningarna!