Ställ upp som funktionär på Veteran-SM!

Nu är det bara drygt 2 veckor kvar till Veteran SM som går den 16-18 augusti hemma på Källbrinks IP och vi saknar många funktionärer. Funktionärsanmälan gör du via Appen på vår hemsida https://huddingeais.funktionaren.se/ och där kan du även ange om det är någon speciell syssla som passar er bäst.

Vi behöver din hjälp under denna helg för att kunna göra detta till ett framgångsrik och rolig tävling! Du kan anmäla dig till halvdag/heldag eller för den delen till flera dagar.  Din hjälp är helt nödvändig för att vi ska kunna genomföra en så stor tävling som denna, dessutom är det roligt att vara funktionär. Friidrott är ju en idrott som kräver många funktionärer men om vi är många så blir arbetet riktigt roligt.

Även ungdomar 14 år och äldre är välkomna då det finns många sysslor som skall besättas.

Vi söker även någon/några som kan sköta poängräkningen i Excel under dessa dagar samt någon som kan ansvara för funktionärsserveringen under fredagen.

Om Ni redan har anmält Er så bortse från denna vädjan.

Så här ser situationen ut just nu

Fredag  pass  1 (25 av 40) pass 2 (22 av 50) pass 3  (23 av 50)

Lördag pass  1 (28 av 50) pass 2 (27 av 50)

Söndag pass 1 (25 av 40) pass 2 (29 av 50)

Ev frågor kan skickas till [email protected] eller mobil: 0706758799

Huddinge AIS Styrelse och Arrangörskommittén