HAIS Friidrottsskola slår rekord!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Första veckan på årets Friidrottsskola är snart slut och det har varit en fantastisk vecka med fullt pådrag både på Källbrink och Visättra. Vi har i år fått in lika många anmälningar första veckan i Visättra som på Källbrink vilket innebär att vi har nästan 200 spralliga barn att ta hand om!

Friidrottsskolan har i år redan slagit rekord rejält i antalet anmälda och det är Visättra som står för den största ökningen med 260 anmälda barn hittills för vecka 25, 26 och 33, en ökning med flera 100 procent! Just Visättra/Flemingsberg är en riktad satsning som inleddes förra året tillsammans med vår trogne partner Huge fastigheter. Vi tyckte då att det gick lite trögt men i år har det tagit fart rejält! Superkul tycker vi och barnen på bilden verkar hålla med:)

Glad midsommar!